תאריך התחלה
27/02/2025 - 11:00
כתובת
בן אביגדור 3, ת"א הצג על המפהמכללת BPM שמחה להזמין את קהילת הסטודנטים והבוגרים שלנו ל-BPM Showcase, מפגשים ישירים בין הבוגרים והסטודנטים שלנו לגופים מובילים בתעשייה, בהם תוכלו להשמיע את המוזיקה שלכם ולפתח קשרים ישירים עם לייבלים, סוכנויות בוקינג ואמנים מובילים בתעשייה!
הפעם אנו מתרגשים לארח את URSUL – הלייבל של המפיקים והדיג’ייז T-Puse (עומר גני) , Omer Keinan ו-Dor Reuveni שיגיעו למפגש ויאזינו למוזיקה של סטודנטים ובוגרי המכללה שייבחרו מבין כל המגישים.
על URSUL
Ursul Records הוא לייבל למוזיקה אלקטרונית-אורגנית ובית לאמנות, שהוקם על ידי עומר גני, דור ראובני ועומר קינן בעקבות מסע לחיפוש סאונד ואמירה ייחודיים.
המוזיקה של הלייבל משלבת בין ביטים אלקטרוניים לבין הרגש והחום של מוזיקה חיה – מוזיקה סוחפת שמזיזה רחבות, אך גם ידידותית להאזנה ברכב או בבית.
בקטלוג של הלייבל תמצאו אמנים כמו: Omer Inbar, Mishell, MENTESH, Mosko ועוד רבים וטובים
בלייבל מחפשים אמנים שיוצרים מוזיקה חדשנית בעולמות האפרו-האוס והאינדי דאנס, עם דגש על שילוב בין נגינה חיה לביטים אלקטרוניים.
איך מגישים מועמדות לאירוע?
יש להרשם ע”י מילוי הטופס* בלחיצה על הכפתור הכחול, ולהוסיף בשדה “לינק” קישור לתיקיית Google Drive או Dropbox (ניתן להרשם לשירותים אלו בחינם) הכוללת עד 3 יצירות מוזיקליות שלכם להשמעה. יש לוודא כי הקישור המוזן בטופס הינו פתוח לשיתוף כולל (“Shared with: Anyone with the Link”) – שימו לב, הגשות שלא יעמדו בקריטריונים אלו לא יעברו הלאה!
מועד אחרון להגשת מועמדות למפגש זה: 15.2.25 בשעה 23:59!
*שימו לב! מילוי הטופס אינו מבטיח את השתתפותכם במפגש.
מתוך כל ההגשות ייבחרו המגישים המתאימים ביותר ע״י הלייבל שיגיעו למפגש.
תשובות יתקבלו באימייל שבוע עד שלושה ימים לפני מועד המפגש.
מלאו את הטופס עם לינק לשמיעת המוזיקה שלכם, ואולי זו תהיה ההתחלה של דרך חדשה בקריירת המוזיקה שלכם! >
להרשמה לאירוע